Serveix per a la instal·lació al subministrament central d'aigua a l'àrea d'aigua potable

Els dispositius de revitalització d'aigua GRANDER® estan disponibles per instal·lar-los en el subministrament principal d'aigua de cases, edificis mitjans i grans, així com plantes industrials.

Per seleccionar el dispositiu correcte, no només heu de tenir en compte la dimensió de la canonada i els temps d'ús màxims, sinó també el factor de pressió i l'emplaçament d'instal·lació in situ. L'assessor GRANDER® capacitat i competent recolza i assessora els clients sobre l'elecció correcta de la mida del dispositiu.

Dimensions - subministrament central d'aigua:

3", 4"Dimensions - unitat individual:

3/8" , 1/2" , 3/4"

Connexió doble de rosca de tipus mascle de llautó :

Per a la prevenció de la corrosió per contacte.

Posició d'instal·lació:

Els dispositius de revitalització d'aigua GRANDER® es poden instal·lar a totes les posicions possibles a l'àrea d'aigua potable.

Durada:

L'efecte de revitalització dels dispositius d'aigua GRANDER® es manté durant anys d'ús. Els efectes han estat reportats per usuaris satisfets durant més de 20 anys.

Efectivitat:

L'efecte es manté fins i tot encara en un irregular, temps d'inactivitat més llargs, sistemes grans de canonades espaiades, sistemes de recirculacions, etc.

La innocuïtat higiènica i tècnica per a l'ús dels dispositius originals de revitalització d'aigua GRANDER® a l'aigua potable es confirmen mitjançant una revisió experta (Universitat de Graz, TUEV Viena i SVGW).

Camp d'aplicació:

Us d'aigua potable.

Material:

Les parts dels dispositius de revitalització d‟aigua GRANDER® que tenen contacte amb aigua potable estan fetes exclusivament de tipus d‟acer conformes al quadre 1 del full de treball GW 541 de l‟associació alemanya DVGW. Els dispositius de revitalització d'aigua GRANDER® reuneixen els requisits higiènics de la Base d'Avaluació de Materials Metàl·lics en Contacte amb Aigua Potable (Base d'Avaluació per a Metalls) de l'Oficina Federal de Medi Ambient d'Alemanya, amb la qual cosa es compleixen els requisits del article 17, apartat 2, frase 1 de l'Ordenança d'Aigua Potable alemanya

Garantia

2 anys de garantia a la instal·lació del dispositiu realitzada per una empresa d'instal·lació autoritzada

Política de devolució:

Política de devolució de 3 mesos per a un reemborsament complet del preu de compra
boton tornar.png