Serveix per a la instal·lació al subministrament central d'aigua a l'àrea d'aigua potable

Els dispositius de revitalització d'aigua GRANDER® estan disponibles per instal·lar-los en el subministrament principal d'aigua de cases, edificis mitjans i grans, així com plantes industrials.

Per seleccionar el dispositiu correcte, no només cal tenir en compte la dimensió de la canonada i els temps d'ús màxims, sinó també el factor de pressió i l'emplaçament d'instal·lació in situ. L'assessor GRANDER® capacitat i competent recolza i assessora els clients sobre l'elecció correcta de la mida del dispositiu

Dimensions - subministrament central d'aigua:

3/4", 1", 5/4", 6/4", 2", 2 1/2" Dispositius grans: 3", 4"


Dimensions - unitat individual:

3/8", 1/2", 3/4"

Connexió doble de rosca de tipus mascle de llautó:

Per a la prevenció de la corrosió per contacte.

Posició d'instal·lació:

Els dispositius de revitalització d'aigua GRANDER® es poden instal·lar a totes les posicions possibles a l'àrea d'aigua potable.

Efecte de durada:

L'efecte de revitalització dels dispositius d'aigua GRANDER® es manté durant anys d'ús. Els efectes han estat reportats per usuaris satisfets durant més de 20 anys.

Efectivitat:

L'efecte es manté fins i tot encara en un irregular, temps d'inactivitat més llargs, sistemes grans de canonades espaiades, sistemes de recirculacions, etc.

La innocuïtat higiènica i tècnica per a l'ús dels dispositius originals de revitalització d'aigua GRANDER® a l'aigua potable es confirmen mitjançant una revisió experta (Universitat de Graz, TUEV Viena i SVGW).
boton tornar.png